Show Sidebar Inloggen

Documenten van SectorFNV Bouwen, meedoen aan je SectorFNV, begint op je werk

bouwenaanlokaalfnv-kleinbouwenaanlokaalfnv-roodSectorFNV begint op je werk natuurlijk! En gaat voor gepensioneerden thuis, in de buurt gewoon door…

plaatje wat rooier gemaakt
http://www.ducks.nl/groups/fnv/sectorfnv/

PartUp Groep: Naar Brainstorm Verkenning locale deelplatforms FNVsectoren

Te herschrijven/herschreven ´almere bericht´ LokaalFNV begint in je straat!!, (gedachtengang achter oude (kleine-regio-) en nieuwe (straat-wijk-woonplaats-) kleinschaliger  benadering duidelijk maken met rood en doorstrepingen):

Bouwen aan een sterke vakbeweging, aan SectorFNV, doe jij mee ?

Maak jij straks het verschil op lokaal niveau in je sector? Je helpt niet alleen de bond, maar steekt er zelf ook nog wat van op. Je ontwikkelt jezelf op vele gebieden en je maakt kennis met verschillende opvattingen én mensen. Zo lever je ook nog een bijdrage aan je vakbond, de FNV en help je daarmee veel mensen. Daarnaast krijg je training en scholing en word je begeleid door een FNV-vakbondsbestuurder, of gewoon een FNV-er uit je buurt, of op je werk. Maak een verschil en sluit je aan bij je SectorFNV, maak contact met collega´s op je werk!

Arbeidsvoorwaarden, werk en zorg komen door bezuinigingen en decentralisatie van overheidstaken steeds meer onder druk te staan. Steeds meer burgers dreigen hiervan de dupe te worden. Onze lokale netwerken zorgen dat deze kwesties op de politieke agenda van gemeenten komen te staan. En dat is slechts één van de vele onderwerpen waar je SectorFNV zich sterk voor maakt.

Blijf niet langer aan de kant staan! =¨dwangbevel´, ander kopje maken zelfde doel…

Wil jij ook bijdragen aan vakbondskracht in de buurt? op je werk. Sluit je aan maak contact met collega´s op je werk  en bouw mee aan een sterk en zichtbaar FNV op lokaal sector niveau. Hoe meer mensen zich aansluiten, zich met elkaar verbinden des te krachtiger de FNV op lokaal sector niveau wordt. Er zijn meerdere functies beschikbaar. anders…zelfde doel..

Met bijna 100 1.000(?) SectorFNV-netwerken verspreid over het hele land, is de FNV ook bij jou in de buurt  op je werk actief  te vinden,  zijn FNV-leden op je werk, in je straat, je buurt, of je woonplaats te vinden. Samen met de kaderleden van je SectorFNV bouwt de FNV aan vakbondskracht in je sector. Dit is belangrijker dan ooit!

Lokaal  SectorFNV gaat en staat voor:

  • Beïnvloeding lokaal sociaal beleid sociaal beleid in je gemeente
  • Ledenbinding: lekkere-koffie-met gebak in je straat, seats2meet- thema-bijeenkomsten en vakbondscafés over actuele issues én jubilarishuldigingen. Contact maken met leden in je straat.
  • Ondersteunen lokale individuele belangenbehartiging: spreekuren over werk en inkomen, re-integratie- en loopbaanadvies, Belastingservice. Collega vinden in je straat en op je werk
  • Bekendheid en zichtbaarheid van je SectorFNV vergroten
  • Vakbondsvoorlichting en (kader-)ledenwerving

Meer weten of aanmelden kan in ons vakbondscentrum aan het Saffraanplein 30 in Almere. En nog dichterbij: ……  …. loop eens binnen op de

Maandagochtenden van 10:00 – 13:00 uur of op woensdagavonden van 19:00 – 21:00 uur

Via e-mail kunt u ons bereiken op [email protected] En nog dichterbij, persoonlijker: ……  ….


WikiWerkSamenDocument op ducks.nl  link:

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit document.

Reacties plaatsen zijn uitgeschakeld voor dit document.

× Kan ik je misschien helpen? (via WhatsApp) Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday
How can I help you?