Show Sidebar Inloggen

FNV Visietraject – Communiceren met leden?

online discussie bezocht, om te huilen anoniem, onpersoonlijk, tekstig gebeuren … commentaar gemaild.


Geachte heer Swart, Zoals mevrouw Kalthof van Synthetron u ook al heeft meegedeeld, gebruiken we verschillende instrumenten om onze leden te raadplegen.

Zo zijn we gestart met een bijeenkomst in De Burcht, hebben 3 online discussies met het doel te verkennen wat mensen belangrijk vinden en hoe zij over de thema’s denken en praten. Op deze manier hebben we hoofdthema’s kunnen inventariseren, waaronder we verschillende ontwikkelingen kunnen scharen die ons werk, inkomen en sociale domein beïnvloeden. Hierover gaan we in de periode januari tot en met maart in  gesprek met onze leden tijdens bijeenkomsten in het land.

Zoals u hebt aangegeven, sprak de online discussie u niet aan. We hopen u te mogen verwelkomen tijdens een van de bijeenkomsten. Houd daarvoor de website in de gaten.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet, Gerard Reinders en Paul van Kruining Projectleiders visietraject


Dag,
Waar diskussieren jullie online met leden over dissusieren met leden? De wijze waarop, de uitkomsten, de getrokken conclusie? Waar is de historie van jullie werkzaamheden te volgen? De opnames/streams van de bijeenkomsten zoals in de Burcht?Groet,

Duck Swart


Geachte heer Swart, Voor uw vragen verwijzen wij u naar onze website: www.fnv.nl/visietraject Hier vindt u antwoorden op uw onderstaande vragen. Wij wensen u een hele fijne dag toe!

Vriendelijke groet, Fatima EL Mourabit


Dag, mijn vragen niet begrepen?Geen antwoord op die site op mijn vragen te vinden,

noch aanraakbare medewerkers en dito leden die (onderling) over internet-discussie kansen 24/7 van gedachten wisselen, elkaar inspireren, kennis uitwisselen

Tip(s):
 – Part-up.com eens bezoeken, andere gedachten-wissel-platforms, etc
– De Burcht niet echt voor online bijeenkomsten met wifi …
– wie ondersteunen hier ICT en Communicatie?
– zelf internet-gebruik/communicatie onder de knie krijgen, en inzicht in dat van je (potentiele) leden voordat je met leden gaat communiceren….

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit document.

Reacties plaatsen zijn uitgeschakeld voor dit document.

× Kan ik je misschien helpen? (via WhatsApp) Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday
How can I help you?